CURS FOTO

Bine ai venit !

 

Buna, sunt Dan Malureanu si impreuna invatam fotografie.

Sunt interesat sa aprofundez alaturi de voi relatia dintre lumina, compozitie si continut.  Este un joc permanent intre noi si vizibil. Am vrut sa merg mai departe si am construit din 2019 un curs complex de fotografie si gandire vizuala. In acelasi timp am tinut ateliere de fotografie, workshopuri pentru entuziasti si profesionisti asemeni echipei PhotoHotel, lider european in fotografia hoteliera. Suna bine nu-i asa!

Daca sunteti interesati sa invatati fotografie si vreti sa-mi fiti alaturi ma puteti contacta pentru mai multe detalii prin email office@curs-foto.ro sau telefonic+40 721 244 244

 

Cateva informatii despre cursul de fotografie si gandire vizuala

din 2018

 

Scopul cursului este de a motiva și îndruma în alegerea subiectului, alegerea luminii, în dezvoltarea compoziției și analizei vizuale. Lecțiile vor dezbate  urmatoare teme : fundamentele fotografiei, expunerea, lentila, compoziția, lumina și culoarea, portretul și corpul. Dupa înțelegerea aparatului fotografic interesul se va orienta catre creativiate. Vom discuta de relatia dintre elementele esențiale : lumină, compoziție și conținut. Imaginile primite de la cursanți și cele realizate în perioada cursului vor fi analizate si discutate pentru a oferi o intelegere adecvata asupra fotografiei.

Cursul este sustinut de Dan Malureanu, licentiat in fotografie al Universității de Arta si Design Cluj | Departamentul Foto-Video-Procesarea imaginii pe calculator si membru al Uniunii Artistilor Plastici. Cursul de fotografie a fost initiat in septembrie 2009 la Centrul Cultural Reduta Brasov. Activitatea didactica pe care o desfasor acopera cursuri pentru incepatori dar si stagii de fotografie, ateliere foto dedicate businessului fotografic. Metodele de predare sunt creative. Explicatiile sunt sprijinite de note vizuale pentru o intelegere mai simpla si corecta. Combinam teoria cu practica si analiza cu exercitiile vizuale. Organizarea, prezentarea si continutul documentelor au fost apreciate pentru calitate, concept si originalitate. Scopul final este orientarea catre o corecta, valoroasa si personala gandirea vizuala.

 

 Invatam fotografie prin urmatoarele activitati (2017/2018)

Curs de fotografie si gandire vizuala (2017 finalizat – din 2018)
Curs intensiv de fotografie (din 2018)
Atelier foto (din 2018)
Stagiul de fotografie Photohotel / Conferintele PhotoHotel – din noiembrie 2017 & 2018

Mai multe detalii prin email office@curs-foto.ro sau telefonic+40 721 244 244