Curs foto

30 septembrie 2015
la CENTRUL CULTURAL REDUTA BRASOV
Un nou curs de fotografie si gandire vizuala dedicat incepatorilor ce doresc sa-si insuseasca cunostintele tehnice si principiile vizuale ale fotografiei.

Despre curs
Scopul cursului este de a va motiva si indruma in alegerea subiectului, alegerea luminii, in dezvoltarea compozitiei si analizei vizuale. Lectiile vor dezbate topica urmatoare : fundamentele fotografiei, expunerea, lentila, compozitia, lumina si culoarea, portretul si corpul. Dupa intelegerea aparatului fotografic interesul se va orienta in sfera creativa unde vom discuta de relatia dintre elementele esentiale : lumina, compozitie si continut. Imaginile primite si cele realizate in perioada cursului vor fi analizate si discutate pentru a oferi o intelegere adecvata asupra fotografiei.

Cursul este sustinut de Dan Malureanu, licentiat in fotografie al Universității de Arta si Design Cluj | Departamentul Foto-Video-Procesarea imaginii pe calculator si membru al Uniunii Artistilor Plastici. Cursul de fotografie a fost initiat in septembrie 2009 la Centrul Cultural Reduta Brasov. Activitatea didactica pe care o desfasor acopera cursuri pentru incepatori dar si stagii de fotografie, ateliere foto dedicate businessului fotografic. Metodele de predare sunt creative. Explicatiile sunt sprijinite de note vizuale pentru o intelegere mai simpla si corecta. Combinam teoria cu practica si analiza cu exercitiile vizuale. Organizarea, prezentarea si continutul documentelor au fost apreciate pentru calitate, concept si originalitate. Scopul final este orientarea catre o corecta, valoroasa si personala gandirea vizuala.

design promo 2015 v1

Sesiunea de toamna a cursului are urmatoarea structura (terorie si practica) Orele de teorie (durata2.5h/intalnire) Orele de teorie se desfasoara in fiecare miercuri la Centrul Cultural Reduta in sala de consiliu de la ora 18.00, incepand cu   30 septembrie 2015, in zilele de octombrie 7, 21, 28 si in final 4 si 11 noiembrie 2015. Pe data de 11 noiembrie va avea loc absolvirea cursului iar intalnirea va avea loc festiv diferit de Centrul Cultural Reduta.

Orele de practica (durata 3h/intalnire) octombrie 2015 in zilele de 3, 10, 24, 31

Metoda de inscriere Cursul foto are un numar restrans de participanti. Pentru a va rezerva un loc la sesiunea noului curs foto trebuie sa achitati un avans de 200 lei din valoarea cursului prin transfer bancar sau ordin de plata. Vom avea nevoie de urmatoarele date : nume, prenume, telefon, pentru a confirma inscrierea si a pregati contractul. Acestea pot fi transmise telefonic sau prin email. Contact : office@curs-foto.ro sau mob : 0721 244 244. In urma platii acontului veti primi o confirmare telefonica sau prin email.

D.M. VIZUAL SRL, Administrator Dan Ioan Malureanu
J08/886/2016, CUI35968361, RO75INGB0000999905804720

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Intrebari frecvente

Cum ma inscriu ?

Inscrierea se face telefonic sau prin email la office@curs-foto.ro . Va vom confirma disponibilitatea locului in urma cererii dumneavoastra. Pentru inscriere vom avea nevoie de nume, prenume, telefon si email. Rezervarea se confirma in urma achitarii prin transfer bancar a unui avans de 200 lei din valoarea cursului de fotografie.
Imi trebuie aparat dSLR? Cursul de fotografie acopera cunostine necesare orcarui incepator cu sau fara dSLR (Digital Single Lens Reflex Camera) Functiile aparatului dSLR sunt mult mai variate si in consecinta mai potrivite insa la fel de bine expunerea, functiile aparatului si principiile vizuale pot fi intelese si cu un aparat compact.
Unde se tine cursul foto, sala, ora si durata ? Centrul Cultural Reduta, in sala de consiliu, in fiecare zi de miercuri incepand cu orele 18.00 pe o durata de 2,5h.
Unde se afla Centrul Cultural Reduta ? Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov 500025
Care este limita de varsta? Nu impunem o limita de varsta.
Unde se tine practica si care este durata? Practica o vom face afara iar in functie de vreme putem opta si pentru practica in studio. Durata unei practici este de 3 ore si are loc in weekend.
Cat costa ? Costul cursului este de 600 lei.
Cum platesc acontul ?
Pentru rezervare se achita un acont de 200lei prin virament bancar in contul de mai jos.
D.M. VIZUAL SRL, Administrator Dan Ioan Malureanu
J08/886/2016, CUI35968361, RO75INGB0000999905804720

Ce primesc in urma  cursului ? Toti cursantii primesc suportul cursului in format PDF si o diploma de abslovire.
Cui se adreseaza cursul ? Este un curs recomandat incepatorilor si nu numai.
Daca mai aveti intrebari va rog sa ma contactati telefonic la numarul 0721 244 244

Pe scurt
–  Inscrierea se face doar prin rezervare locului
– Centrul Cultural Reduta Brasov, sala de consiliu
– 5 cursuri de teorie si analiza vizuala
– coffee table la absolvirea cursului foto
– 4 sedinte de practica (in weekend)
– Comentarea si analizarea fotografiilor personale
– Suportul cursului in format PDF (trimise saptamanal prin e-mail si/sau transfer)
– Cursurile de fotografie pe un suport DVD personalizat
– Diploma de absolvire
– Pret : 600 lei (plata se poate face integral sau in doua rate prin transfer bancar)

Fotograf : Dan Malureanu, 23 august 2015 , Brasov