CURS FOTO

21 septembrie 2016 la CENTRUL CULTURAL REDUTA BRASOV
Un nou curs de fotografie și gândire vizuală dedicat începătorilor ce doresc să-și însușească cunoștințele tehnice dar și principiile vizuale ale fotografiei.

Despre curs
Scopul cursului este de a va motiva și îndruma în alegerea subiectului, alegerea luminii, în dezvoltarea compoziției și analizei vizuale. Lecțiile vor dezbate topica urmatoare : fundamentele fotografiei, expunerea, lentila, compoziția, lumina și culoarea, portretul și corpul. Dupa intelegerea aparatului fotografic interesul se va orienta in sfera creativa unde vom discuta de relatia dintre elementele esentiale : lumina, compozitie si continut. Imaginile primite si cele realizate in perioada cursului vor fi analizate si discutate pentru a oferi o intelegere adecvata asupra fotografiei.

Cursul este sustinut de Dan Malureanu, licentiat in fotografie al Universității de Arta si Design Cluj | Departamentul Foto-Video-Procesarea imaginii pe calculator si membru al Uniunii Artistilor Plastici. Cursul de fotografie a fost initiat in septembrie 2009 la Centrul Cultural Reduta Brasov. Activitatea didactica pe care o desfasor acopera cursuri pentru incepatori dar si stagii de fotografie, ateliere foto dedicate businessului fotografic. Metodele de predare sunt creative. Explicatiile sunt sprijinite de note vizuale pentru o intelegere mai simpla si corecta. Combinam teoria cu practica si analiza cu exercitiile vizuale. Organizarea, prezentarea si continutul documentelor au fost apreciate pentru calitate, concept si originalitate. Scopul final este orientarea catre o corecta, valoroasa si personala gandirea vizuala.

Sesiunea de toamna a cursului are urmatoarea structura (terorie si practica)

Orele de teorie (durata2.5h/intalnire) Orele de teorie se desfasoara in fiecare miercuri la Centrul Cultural Reduta in sala de consiliu de la ora 18.00, incepand cu  21 & 28 septembrie 2016, in zilele de octombrie 5, 12, 19.  Ultima intalnire este dedicata absolvirii cursului foto. Vom face o recapitulare si vom discuta asupra activitatii avute la cursului de fotografie si gandire vizuala. Intalnirea va avea loc festiv diferit de Centrul Cultural Reduta. Locul va fi anuntat ulterior.

Orele de practica (durata 3h/intalnire) 24 septembrie si in zilele de 1, 8, 16 octombrie 2016.

Metoda de înscriere
Cursul foto are un numar restrans de participanti. Pentru a va rezerva un loc la sesiunea noului curs foto trebuie sa achitati un avans de 200 lei din valoarea cursului prin transfer bancar sau ordin de plata. Vom avea nevoie de urmatoarele date : nume, prenume, telefon, pentru a confirma inscrierea si a pregati contractul. Acestea pot fi transmise telefonic sau prin email. Contact : office@curs-foto.ro sau mob : 0721 244 244. In urma platii acontului veti primi o confirmare telefonica sau prin email.

D.M. VIZUAL SRL, Administrator Dan Ioan Malureanu
J08/886/2016, CUI35968361, RO75INGB0000999905804720

poster curs de fotografie si gandire vizuala organizat de fotograful dan malureanu la Reduta Brasov………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Intrebări frecvente

Cum ma înscriu ?

Înscrierea se face telefonic sau prin email la office@curs-foto.ro . Va vom confirma disponibilitatea locului in urma cererii dumneavoastra. Pentru inscriere vom avea nevoie de nume, prenume, telefon si email. Rezervarea se confirma in urma achitarii prin transfer bancar a unui avans de 200 lei din valoarea cursului de fotografie.

Date cu caracter personal

Organizatorul respectă legislaţia în vigoare în acest domeniu în România și Uniunea Europeană. Prin înscrierea la “Cursul de fotografie si gandire vizuala”  înţelegeţi și sunteţi de acord cu faptul că Organizatorul vă solicita dumneavoastră, în calitate de beneficiar, următoarele informaţii necesare pentru identificarea dumneavoastră personală și pentru facturare :

  • numele și prenumele
  • adresa de e-mail validă sau cont de Facebook
  • număr de telefon

Îmi trebuie aparat dSLR? Cursul de fotografie acopera cunostine necesare orcarui începător cu sau fără dSLR (Digital Single Lens Reflex Camera) Functiile aparatului dSLR sunt mult mai variate și în consecință mai potrivite însa la fel de bine expunerea, funcțiile aparatului și principiile vizuale pot fi înțelese și cu un aparat compact.
Unde se ține cursul foto, sala, ora și durata ? Centrul Cultural Reduta, în sala de consiliu, în fiecare zi de miercuri începand cu orele 18.00 pe o durata de 2,5h.
Unde se afla Centrul Cultural Reduta ? Locatia se afla la adresa Strada Apollonia Hirscher 8, Brașov 500025
Care este limita de varsta? Nu impunem o limita de varstă.
Unde se tine practica si care este durata? Practica o vom face afară iar în funcție de vreme putem opta și pentru practică în studio. Durata unei practici este de 3 ore și are loc în weekend.
Cât costă ? Prețul unui curs de fotografie si gândire vizuală este de 600 lei.
Cum plătesc acontul ?
Pentru rezervarea unui loc se achită un acont de 200 lei prin virament bancar în contul de mai jos.
D.M. VIZUAL SRL, Administrator Dan Ioan Malureanu RO75INGB0000999905804720
Ce primesc in urma  cursului ? Toți cursanții primesc suportul cursului pe un DVD personalizat si o diplomă de abslovire.
Cui se adreseaza cursul ? Este un curs recomandat începătorilor și nu numai.
Daca mai aveți întrebări vă rog să mă contactați telefonic la numarul 0721 244 244

Pe scurt –  Înscrierea se face doar prin rezervare locului – Centrul Cultural Reduta Brasov, sala de consiliu – 5 cursuri de teorie si analiza vizuala –  4 sedinte de practica (in weekend) + intalnire festiva la absolvirea cursului – Comentarea si analizarea fotografiilor personale – Suportul cursului in format PDF (trimise saptamanal prin e-mail si/sau transfer) – Cursurile de fotografie pe un suport DVD personalizat – Diploma de absolvire – Pret : 600 lei (plata se poate face integral sau in doua rate prin transfer bancar)

Fotograf : Dan Malureanu, 14 august 2016 , Brasov

CURSURI FOTO | STAGII FOTO | ATLIERE DE FOTOGRAFIE | FORMATOR : DAN MALUREANU mob : 0721 244244 | office@curs-foto.ro | www.curs-foto.ro | WWW.FACEBOOK.COM/CURSFOTO Curs foto & Dan Malureanu